Add on treatment

De behandeling die bij jou past

Elke huidtype is anders en vraagt om een unieke aanpak. Bij Numa Beauty nemen we uitgebreid de tijd om jouw huid en behoeften te bekijken en stellen samen met jou het behandelplan op.

Bindweefselmassage (alleen mogelijk tijdens een behandeling)

Een bindweefselmassage van je gezicht kan zorgen voor een flinke boost! De behandeling zorgt namelijk door een verbeterde doorbloeding, de aanmaak van collageen en de afvoer van lymfevocht. Dit kan de huidkwaliteit verbeteren en rimpels en fijne lijntjes verminderen. Ook is je huid door zo’n gezichtsmassage beter in staat om voedingsstoffen uit een serum of hydraterende creme op te nemen. Het resultaat: een stralend, strak en fris gezicht!

€ 40,-

Jouw afspraak

Lip treatment (alleen mogelijk tijdens een behandeling)

Dit is een fijne behandeling om je lippen even wat meer aandacht te geven. Onze lip behandeling zorgt voor zoenlippen!

€ 25,-

Jouw afspraak

Trippolar (alleen mogelijk tijdens een behandeling)

De meest comfortabele & effectieve radiofrequentie technologie voor huidverstrakking en versteviging. Een TriPollar behandeling voelt aan als een aangename warme massage en geeft een zichtbaar resultaat terwijl een kuur zorgt voor duurzame huidverbeterende resultaten zonder chirurgische ingrepen of hersteltijd. De Resultaten Huidverstrakking & lifting • Face sculpting & contouring • Acne reductie • Rimpelreductie

€ 25,-

Jouw afspraak