Head Spa treatment

Het ultieme verwenmomentje! Me time.

Omdat niet elke huidverbeterende behandeling als fijn wordt ervaren, hebben wij de Head Spa toegevoegd aan onze behandelingen. Toen wij de Japanse Head Spa voorbij zagen komen werden wij zo zen van de video’s. Hoe zou dit in werkelijkheid zijn? Nu dus te boeken bij Numa Beauty gewoon in Amsterdam Osdorp! Gun jij jezelf deze behandeling.

Head Spa

45 minuten

€ 70,-

45 minuten
 —
Ultieme ontspanning! Massage van hoofd, schouder, nek, decolleté en oor. 2x wassen van het haar incl masker Wij sluiten af met een fijne leave in spray die geeft onmiddellijke herstructurering aan het haar. De leave-in spray hoeft niet uitgespoeld te worden en is ontwikkeld voor beschadigd en gestrest haar, verrijkt met een slakkenslijmextract wat zorgt voor een intense voeding van het haar. Daarnaast helpt het, het haar om te ontwarren en geeft het volume en glans aan het haar. Voor een conditionerend en luchtig effect is de Spray ook verrijkt met rijsteiwitten. Niet geschikts voor extensions en dreads. Het haar wordt niet geföhnd. Is wel handdoek droog.
Jouw afspraak

Head Spa & treatment

60 minuten

€ 85,-

 —
Ultieme ontspannen. Massage van hoofd, schouder, nek, decolleté en oor. Wassen van het haar incl treatment Het is een 2in1 herstructureringsmasker dat gemaakt is van 2 verschillende componenten. Het haar wordt gevoed en herstelt zonder het haar te verzwaren. Is verrijkt met zee collageen wat zorgt voor meer volume in het haar. Daarnaast zit er haverextract in wat zorgt voor het verstevigen van de haarvezel. Wij sluiten af met een fijne leave in spray die geeft onmiddellijke herstructurering aan het haar. De leave-in spray hoeft niet uitgespoeld te worden en is ontwikkeld voor beschadigd en gestrest haar.verrijkt met een slakkenslijmextract wat zorgt voor een intense voeding van het haar. Daarnaast helpt het, het haar om te ontwarren en geeft het volume en glans aan het haar. Voor een conditionerend en luchtig effect is de Spray ook verrijkt met rijsteiwitten. Niet geschikts voor extensions en dreads. Het haar wordt niet geföhnd na afloop. Wij maken je haar handdoekdroog.
Jouw afspraak