Bindweefsel Massage

De behandeling die bij jou past

Elke huidtype is anders en vraagt om een unieke aanpak. Bij Numa Beauty nemen we uitgebreid de tijd om jouw huid en behoeften te bekijken en stellen samen met jou het behandelplan op.

Bindweefsel massage

Bij een kuur van 6 x in 6 weken betaal je de 6e behandeling maar 12,50,- Een bindweefselmassage van je gezicht kan zorgen voor een flinke boost! De behandeling zorgt namelijk door een verbeterde doorbloeding, de aanmaak van collageen en de afvoer van lymfevocht. Dit kan de huidkwaliteit verbeteren en rimpels en fijne lijntjes verminderen. Ook is je huid door zo’n gezichtsmassage beter in staat om voedingsstoffen uit een serum of hydraterende creme op te nemen. Het resultaat: een stralend en fris gezicht! Het beste resultaat wordt behaald in kuurverband elke week 1 behandeling.

€ 50,-

Jouw afspraak

Bindweefsel bij een behandeling (alleen mogelijk bij een gezichtsbehandeling

Een bindweefselmassage van je gezicht kan zorgen voor een flinke boost! De behandeling zorgt namelijk door een verbeterde doorbloeding, de aanmaak van collageen en de afvoer van lymfevocht. Dit kan de huidkwaliteit verbeteren en rimpels en fijne lijntjes verminderen. Ook is je huid door zo’n gezichtsmassage beter in staat om voedingsstoffen uit een serum of hydraterende creme op te nemen. Het resultaat: een stralend en fris gezicht!

€ 40,-

Jouw afspraak

Bindweefsel & Tripolar*

De meest comfortabele & effectieve radiofrequentie technologie voor huidverstrakking en versteviging. Een TriPollar behandeling voelt aan als een aangename warme massage en geeft een direct zichtbaar resultaat terwijl een kuur zorgt voor duurzame huidverbeterende resultaten zonder chirurgische ingrepen of hersteltijd. De Resultaten Huidverstrakking & lifting • Face sculpting & contouring • Acne reductie • Rimpelreductie • Vermindering. Dit in combinatie met een bindweefselmassage is een perfecte combinatie!

€ 75,-

Jouw afspraak

* meest geboekte behandeling.