FAQ

Algemene vragen

Wanneer je jouw afspraak wilt verzetten of een nieuwe afspraak wilt maken, verzoeken wij je dit te doen via jouw bevestigingsmail. Dit kan tot 48 uur voor de afspraak. Daarna graag telefonisch contact op nemen met ons. Dit kan via +31 614034308. Een afspraak verzetten via de mail, contactformulier of via de chat functie is helaas niet mogelijk. Dit mede gezien jouw privacy aangaande persoonsgegevens.

Je kunt bij Numa Beauty voor bijna al jouw huidproblemen terecht. Je treft bij onze behandelingen een overzicht hiervan aan. Twijfel je of wens je meer informatie? Neem dan contact met ons op! Wij helpen jou graag verder!

Je kan het best kiezen voor de optie behandeling op advies. Wij kijken dan waar je huid op dat moment behoefte aan heeft.

Het ligt vaak aan het doel en jouw huidtype hoe vaak wij jou adviseer om langs te komen voor een behandeling. Bij een eerste afspraak bepalen wij jouw huid en welke behandeling je nodig hebt. Aan de hand daarvan geven wij een advies over het aantal en de frequentie van de behandelingen.

Onze lijnen the MAX, Iluma en Ormedic bevatten producten zonder zuren. Deze lijnen kunnen heel goed bij zwangerschap gebruikt worden. Erg belangrijk bij zwangerschap is om een product van onze Prevention+ lijn dagelijks te gebruiken om de huid te beschermen.

Alle producten van IMAGE Skincare zijn dierproef- en parabenen vrij.

Omdat elk huidtype anders is, en er voor elk huidtype een ander advies nodig is, raden wij je aan om langs te komen voor advies. Wij adviseren dan passende producten.

Onze producten zijn minimaal 12 maanden houdbaar. De producten kan je het beste op kamertemperatuur en op een donkere plek bewaren.

Tot 48 uur is annuleren gratis! Stuur ons na het online annulleren van je afspraak een app en wij storten het bedrag terug. tussen 48 en 24 uur brengen wij 50% in rekening. Korter dan 24 uur of bij no-show brengen wij het gehele bedrag in rekening.

Via de bevestigingsmail die jij krijgt, na het maken van je afspraak, heb je een link om je afspraak te verplaatsen of annuleren.

Uiteraard! Juist de zwangere vrouw kan wel wat extra me time gebruiken. Wij hebben verschillende geschikte behandelingen.

Helaas niet. Na de kuur ben je uiteraard weer welkom.