Numa’s Special Treatment

De behandeling die bij jou past

Elke huidtype is anders en vraagt om een unieke aanpak. Bij Numa Beauty nemen we uitgebreid de tijd om jouw huid en behoeften te bekijken en stellen samen met jou het behandelplan op.

NUMA’S Special Treatment

Een unieke technologie voor het reinigen en hydrateren van de huid. Door de speciale zuigkracht worden poriën diep gereinigd, terwijl de huid wordt gevoed met serums die de diepere huidlagen bereiken. Dit resulteert onmiddellijk in een stralende huid met een gezonde gloed. Het apparaat is uitgerust met de ultrasound, radiofrequent, de serum infusion spray & de koude en warme hamer waardoor er met dit apparaat een volledige huid verbeterende behandeling kan worden gegeven. Deze behandeling in combinatie met een peeling zorgt voor direct zichtbare verbetering.

€ 125,-

Jouw afspraak

NUMA’S Special Treatment met bindweefsel *

Een unieke technologie voor het reinigen en hydrateren van de huid. Door de speciale zuigkracht worden poriën diep gereinigd, terwijl de huid wordt gevoed met serums die de diepere huidlagen bereiken. Dit resulteert onmiddellijk in een stralende huid met een gezonde gloed. Het apparaat is uitgerust met de ultrasound, radiofrequent, de serum infusion spray & de koude en warme hamer waardoor er met dit apparaat een volledige huid verbeterende behandeling kan worden gegeven. Deze behandeling in combinatie met een peeling en bindweefselmassage zorgt voor direct zichtbare verbetering.

€ 150,-

Jouw afspraak

* meest geboekte behandeling.