Mesoestetic Peelings

De behandeling die bij jou past

Een chemische peeling zorgt ervoor dat het bovenste beschadigde laagje van de huid loslaat. Dit houdt in dat de huid kan gaan vervellen, waardoor de huid wordt gestimuleerd om nieuwe huidcellen te produceren.

Glycolic

Rocasea, Acne en vettige huid

Geschikt voor de anti-aging behandeling met de bedoeling de celvernieuwing te stimuleren, de huid te hydrateren en rimpels te verminderen.

€ 89,-

Jouw afspraak

Salicylic

Vette, probleem huid

Salycylzuurpeeling is ideaal voor de behandeling van de vette huid, verzacht huidoneffenheden van de acné huid, de fotoveroudering en rimpels. Verfijnt ook de huidkorrel. De exclusieve formule van Salicylic Peel laat het toe om het teveel aan talgproductie te reguleren en de hyperactiviteit van de follikels te kalmeren. Dit zuur is dan ook bij uitstek aanbevolen om acnéhuiden en huiden met talgproblemen te behandelen. Dit zorgt voor een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid en reinigt de poriën.

€ 89,-

Jouw afspraak

Azelan

Rocasea, Acne en vettige huid

De Azelan fruitzuurpeeling is bedoeld om de huid rustiger te maken en wordt toegepast bij acne, acne littekens, comedonen, puistjes en de onzuivere, vette en rosacea huid. Het betreft een eenmalige, losse peeling die eens in de zoveel tijd kan worden genomen.

€ 89,-

Jouw afspraak

Jessner

Vlekken, ongelijke huidtextuur en anti-aging

De Azelan fruitzuurpeeling is bedoeld om de huid rustiger te maken en wordt toegepast bij acne, acne littekens, comedonen, puistjes en de onzuivere, vette en rosacea huid. Het betreft een eenmalige, losse peeling die eens in de zoveel tijd kan worden genomen.

€ 89,-

Jouw afspraak

Mandelic Acid

Dikke, probleemhuid met hyperpigmentatie

Is geschikt voor: Reguleren van de talgproductie, egaliseert de teint van de huid, vermindert verwijde poriën en vermindert pigmentvlekken.

€ 89,-

Jouw afspraak

Melanostop

Hyperpigmentatie, vlekken

Melanostop peeling wordt speciaal aanbevolen voor hyperpigmentatie, vette huid en acne huid.

€ 89,-

Jouw afspraak

TCA soft

Huidveroudering, onzuivere huid, hyperpigmentatie

Wordt aanbevolen bij de intensieve behandeling van de fotoverouderde huid, dankzij zijn regenererende en herstellende actie. Verzacht de huidoneffenheden van de acné- en hypergepigmenteerde huid. Geschikt voor de antiverouderingsbehandeling met het doel de celvernieuwing, de collageen- en elastinevezels te bevorderen. Hydrateert de huid en vervaagt diepe en oppervlakkige rimpels.

€89,-

Jouw afspraak

Voor wie zijn de peelingen geschikt?

 • Acne
 • Acnelittekens
 • Fijne lijntjes
 • Een grauwe huid
 • Grove poriën
 • Pigmentvlekken

Nazorg

 1. Om de kans op pigmentvlekken te verminderen, moet directe blootstelling aan de zon voor ten minste twee weken worden vermeden dit geldt ook voor de zonnebank.
 2. Door dehydratatie kan je huid strakgespannen en trekkerig aanvoelen.
 3. Je dient NIET aan de velletjes te zitten
 4. Breng dagelijks een UV-bescherming aan van minimaal spf30. (ongeacht het weer)
 5. Breng op zonnige dagen minimaal elke twee uur opnieuw een UV-bescherming (minimaal spf30) aan.
 6. Tenminste 24 uur na de behandeling niet intensief sporten of je huid blootstellen aan warmte zoals sauna of stoombad.
 7. Wacht gedurende 3 dagen met het aanbrengen van make-up, om irritaties of ontstekingen te voorkomen. I conceal (image) mag direct aangebracht worden na de peeling.
 8. Vermijd harsen 7 dagen na de behandeling.
 9. Was het gezicht s avonds na de behandeling met koud water en gebruik een zachte cleanser.
 10. Mogelijk begint de huid lichtjes te schilferen binnen 2 tot 3 dagen na de behandeling. Dit kan verkleuring veroorzaken. Breng in dit geval extra Hydratatie aan.
 11. Drink voldoende water minimaal 1 en 2 Liter.
 12. Na de peeling kan de huid na 3 dagen licht branderig, geïrriteerd aanvoelen. Dit trekt in veel gevallen binnen 1 of 3 dagen weer weg.
 13. Vermijd iedere vorm van scrub voor minimaal 7 dagen na de behandeling en in ieder geval tot dat de huid geen tekenen van gevoeligheid meer vertoont.
 14. Blijf de huid goed hydrateren in de dagen na de peeling.

Voor gewenste resultaat dient u ten alle tijden de geadviseerde kuur af te maken.