Huidverbetering

De behandeling die bij jou past

Elke huidtype is anders en vraagt om een unieke aanpak. Bij Numa Beauty nemen we uitgebreid de tijd om jouw huid en behoeften te bekijken en stellen samen met jou het behandelplan op.

Behandeling op advies

Wij kijken naar wat je huid op dit moment nodig heeft en stemmen daar de behandeling op af. Bij twijfel is dit de beste optie!

€ 89,99 tot €179

Jouw afspraak

Huidadvies

Na het beoordelen van je huid, geven wij huid en product advies.

€ 15,-

Jouw afspraak

Micro needling

Bij microneedling wordt gebruik gemaakt van zeer fijne naaldjes. Deze naaldjes zitten dicht op elkaar, zodat de pen heel precies gebruikt kan worden. Deze naaldjes vibreren op een hoog tempo in de huid. Waar is deze behandeling voor geschikt? Acnelittekens, littekens, verslapte huid, pigmentvlekken en als opfrisser voor de huid. Je krijgt van ons een gratis ampul mee voor thuis.

€ 119,-

Jouw afspraak

BB glow voor de ogen

Heb je last van donkere kringen? BB GLOW is een behandeling waarbij een mooie egale teint wordt gecreëerd, hetgeen resulteert in een heldere en stralende blik. Bij de BB GLOW behandeling wordt gebruik gemaakt van speciale serums op kruidenbasis.Door middel van een zogenoemde DermaPen worden de serum in de huid aangebracht. Voor een volledig effect zijn 3 tot 5 behandelingen met tussenpozen van 14 dagen gebruikelijk. Gemiddeld blijft het effect van de BB GLOW 6 tot 9 maanden op de huid.

€ 75,-

Jouw afspraak

Kruiden peeling voor rug

Heb je last van acne, littekens en pigmentatie op je rug? De kruidenpeel is hier een goede behandeling voor. Het beste in kuurvorm.

€ 110,-

Jouw afspraak

BB glow voor het gezicht

BB GLOW is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale teint wordt gecreëerd.Deze behandeling helpt littekens als gevolg van acne te herstellen. en bevordert tevens de teint van de huid, hetgeen resulteert in een heldere, stralende huid. Bij de BB GLOW behandeling wordt gebruik gemaakt van speciale serums op kruidenbasis.Door middel van een zogenoemde DermaPen worden de serum in de huid aangebracht. Voor een volledig effect zijn 3 tot 5 behandelingen met tussenpozen van 14 dagen gebruikelijk. Gemiddeld blijft het effect van de BB GLOW 6 tot 9 maanden op de huid.

€ 140,-

Jouw afspraak

Kruiden peeling voor gezicht

De huid wordt diep gezuiverd, het cellulaire metabolisme opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën zijn gladder en pigmentatievlekken verminderd. Een mooi resultaat waarbij u er onmiddellijk goed uitziet. Het elimineert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al zichtbaar. Wij sluiten af met een nek/schouder massage.

€ 89,-

Jouw afspraak

Nazorg

 • Vermijd de zon voor minimaal 2 a 3 weken.
 • Smeer de huid elke 2uur met minimaal spf factor 30
 • Begin minimaal 2 a 3 weken voor de behandeling met de thuis producten voor het beste resultaat.
 • 4-7 dagen voor de behandeling niet scrubben.
 • Verwijder geen onzuiverheden meeters of pukkels.
 • Om het herstel te bevorderen en hyperpigmentatie te voorkomen is het van belang om de huid in een goede conditie te brengen.

 

Wij geven u daar graag de nodige huidadvies op basis van u huidtype. Bent u 1 a 4 dagen voor behandeling nog in de zon of zonnebank geweest behandelen wij de huid niet dit om risico’s op littekens en hyperpigmentatie te voorkomen. Wil je de huid verdooft hebben voor de microneedling behandeling is dat mogelijk. U kunt op recept van de huisarts bij de apotheek Emla creme aanschaffen. Deze creme kunt u thuis (45- 60min voor de behandeling) alvast aanbrengen of mee naar de salon nemen.

Als de huid na de behandeling wat warm en geprikkeld aanvoelt, breng dan herstellende hydraterende crème waaronder hydraterende nachtcreme, masker of I-rescue om verlichting te bieden.

Na de behandeling staat de huid nog steeds open, daarom is het raadzaam om de huid met rust te laten en aankomende 3 dagen geen make-up (op iconceal na) en producten met synthetische toevoegingen te gebruiken. Hier voorkom je een allergische reactie mee.

De huid MOET minimaal 2 weken lang goed beschermd worden tegen de zon. Vermijd de zonnen en zonnebank minimaal 3 weken lang na de behandeling. Bescherm de huid altijd met SPF of de zon nu wel of niet schijnt.

Tot 48 uur na de behandeling dien je warmtebehandelingen zoals directe blootstelling aan zon, zonnebank, sauna, heet water, intensief sporten en zwemmen te vermijden.

Bijwerkingen

 • Roodheid en lichte zwelling
 • Irriterend (prikkelend) en/of een iets wat branderig warme gevoel
 • Trekkerig gevoel
 • Zeer kleine (micro) puntbloedinkjes
 • Kleine ontstekinkjes
 • Mogelijke krasjes
 • Eventueel pukkeltjes

 

Door de versnelde celdeling begint dag 2 – 4 na de behandeling kan uw huid ook licht gaan schilferen, waarbij de dode huidcellen loslaten. Dit hangt van de huidconditie af.