Voel je thuis

Bij Numa

Schoonheidssalon Numa Beauty is sinds al langer dan 8 jaar een begrip in Amsterdam voor huidverbetering. In onze salon beschikken wij over de meest geavanceerde en moderne apparatuur. Met onze gespecialiseerde huidspecialisten is jouw huid in goede handen. Door onze behandelmethodes zijn al veel klanten geholpen.

Onze salon is zo ingericht dat je je goed en op je gemak voelt. Vanaf het moment dat je Numa binnenloopt, voel je je thuis bij het ervaren team van vriendelijke huidspecialisten. Wij zorgen ervoor dat je uitstekend advies en zorg krijgt, terwijl je tegelijkertijd een uitnodigende sfeer beleeft.

De plek voor selfcare

Bij Numa

Op het moment dat je binnenkomt, zal jij je welkom voelen door de ontspannen sfeer, waardoor Numa de perfecte plek is om te ontspannen van al jouw dagelijkse rompslomp. Maak je klaar om achterover te leunen en verwend te worden.

Verwen jezelf met ons beauty pakket

Light up and shine

Bij Numa bieden we professionele schoonheidsproducten aan. Om het je makkelijk te maken hebben we op dit moment twee boxen samengesteld.

 

  • De Happiness Box, waarmee de huid verwent wordt. Deze box is met zorg samengesteld om jouw huid echt happy te maken.
  • De Slow Aging Box is om het verouderingsproces van de huid te vertragen.

Hallo! Ik ben Ikram

Oprichtster Numa Beauty

Mijn naam is Ikram en ben 30 jaartjes jong. Na een aantal omwegen heb ik 8 jaar geleden mijn passie gevonden. De huid. Om mijn passie na te streven ben ik de opleiding schoonheidsspecialiste gaan volgen. Vervolgens ben ik mijn beautysalon begonnen en sindsdien ben ik daar dagelijks druk mee. In mijn jongere jaren had ik zelf te kampen met een probleemhuid en heb ik een onzekere periode doorgemaakt. Gelukkig is die tijd van onzekerheid nu voorbij, maar dit is niet in 1 dag gerealiseerd. Ik ben tot de dag van vandaag nog altijd bezig om mijn huid te verzorgen en er voor te zorgen dat de acne niet terugkeert. Die periode wil ik nooit meer meemaken. En dat wens ik iedereen toe.

“In mijn jongere jaren had ik zelf te kampen met een probleemhuid en heb ik een onzekere periode doorgemaakt.”

“In mijn jongere jaren had ik zelf te kampen met een probleemhuid en heb ik een onzekere periode doorgemaakt.”

Numa laat vrouwen stralen

Glow and light your path

Daarom ben ik zo gepassioneerd als er weer iemand bij mij op de stoel zit die daarmee te maken heeft. Ik weet als geen ander wat die persoon voelt en wil er alles aan doen om diegene met een smile de deur uit te laten gaan. Ikzelf had last van acne, maar er zijn genoeg andere voorbeelden van oorzaken van een probleemhuid. Elk probleem heeft zijn eigen aanpak nodig en de ene huid is de ander niet. Voor mij continu de vraag om er een plan van aanpak voor te bedenken, met als doel een lach op het gezicht van mijn cliënt te toveren.

“Mijn interesse werd gewekt door mijn zus.”

“Mijn interesse werd gewekt door mijn zus.”

De eerste stap naar een mooie huid

Glow and light your path

Ik ben Siham en ben huidspecialiste bij Numa Beauty. Als klein meisje was ik altijd al geïnteresseerd in de schoonheid van de vrouw. En werk daarom al jaren met veel plezier als visagiste.

Door mijn zus Ikram die al jaren geweldige resultaten boekt met de behandelingen werd mijn interesse gewekt voor huidverbetering. Ik wilde ook een bijdrage leveren aan het zelfvertrouwen van deze dames.

Ik heb mij laten omscholen en werk nu sinds 2018 als huidspecialiste. En heb begin 2019 de overstap gemaakt naar Numa Beauty. Ik geniet nog elke dag van deze dankbare job!

“Ik zorg voor een optimale ervaring bij Numa Beauty.”

“Ik zorg voor een optimale ervaring bij Numa Beauty.”

Die speciale Numa ervaring

Achter de schermen

Ik ben Faiza, achter de schermen de brandmanager van Numa Beauty. Hier regel ik allerlei leuke dingen voor jullie! Denk aan nieuwe acties en introductie van nieuwe producten/behandelingen. Maar ook begeleid ik alle projecten en processen die achter de schermen lopen om het gemakkelijker en fijner voor jou te maken. Automatiseren wat mogelijk is zodat er meer tijd voor jullie is. De klantreis is gelukkig belangrijk bij Numa Beauty.

Ook op de socials en via e-mail deel ik regelmatig content. Met deze taken probeer ik jouw ervaring met Numa Beauty continu te verbeteren.

Onze bestsellers

Voor een optimale ondersteuning voor thuisgebruik heeft Numa Beauty met zorg haar producten uitgekozen. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw huid! Daarom hieronder een kleine selectie van onze top producten.