Image Skincare Peelings

De behandeling die bij jou past

Elke huidtype is anders en vraagt om een unieke aanpak. Bij Numa Beauty nemen we uitgebreid de tijd om jouw huid en behoeften te bekijken en stellen samen met jou het behandelplan op.

Ormedic lift

Deze behandeling – zonder zuren – brengt de huid terug in balans en herstelt en vernieuwt de huid. Tegelijkertijd worden de aanwezige stamcellen van de huid weer opgeladen die verantwoordelijk zijn voor een jonge stralende en gezonde huid. Indicaties: huid in hormonale disbalans inflammatoire huidproblemen gedehydrateerde huid zwangere vrouwen Resultaat De ORMEDIC lift vermindert doelgericht roodheid en irritatie. De huid is gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan.

€ 89,90

Jouw afspraak

Signature glow

Basis van Vitamine C, hyaluronzuur en fruit enzymen die verantwoordelijk zijn voor directe celvernieuwing en herstel voor de natuurlijk balans van de huid. Door de centella stamcel technologie wordt de huid direct verstevigd, geremodelleerd, geëgaliseerd en werkt ontstekingsremmend op zichtbare ontstekingsreacties van de huid. Tevens wordt de huid sterk gehydrateerd, gekalmeerd en verstevigd. Direct zichtbaar resultaat na 1 behandeling. Indicaties: gedehydrateerde huid geïrriteerde droge huid couperose rosacea lichte vormen van acne lichte vormen van pigmentatie Resultaat Deze SIGNATURE facelift vermindert zeer effectief ongewenste roodheid. De hele huid is geëgaliseerd, versterkt en heeft een prachtige ‘glow’.

€89,90

Jouw afspraak

Wrinkele lift

Een basis van Aloë vera met 45% glycolzuur zorgt voor een intensieve peel, waarbij de volledige huid wordt geëxfolieerd, waarbij oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct worden verminderd. Indicaties: pigmentvlekken littekens restacne rimpels zonschade vale huidskleur Buddleja Davidii Stems GTM gaat het verouderen van de huid tegen door de huid te beschermen tegen UV beschadiging en voorkomt oneffenheden na ontstekingsreacties. Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype. Resultaat De WRINKLE LIFT staat voor een gladde, strakke en egale huid. Vermindert direct een vale huidskleur.

€ 84,90

Jouw afspraak

Acne Lift

De peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een uitstekende, veilige en zachte peeling. Indicaties: Acne Vette huid Verwijde poriën Huid in totale disbalans Resultaat De ACNE LIFT huid garandeert een grondig gereinigde huid tot in de diepere huidlagen waardoor nieuwe ontstekingen minder snel kunnen ontstaan. NB. Het beste resultaat wordt bereikt in een kuurbehandelingen.

€ 89,90

Jouw afspraak

Voor wie zijn de peelingen geschikt?

 • Acne
 • Acnelittekens
 • Fijne lijntjes
 • Een grauwe huid
 • Grove poriën
 • Pigmentvlekken

Nazorg

 1. Om de kans op pigmentvlekken te verminderen, moet directe blootstelling aan de zon voor ten minste twee weken worden vermeden dit geldt ook voor de zonnebank.
 2. Door dehydratatie kan je huid strakgespannen en trekkerig aanvoelen.
 3. Je dient NIET aan de velletjes te zitten
 4. Breng dagelijks een UV-bescherming aan van minimaal spf30. (ongeacht het weer)
 5. Breng op zonnige dagen minimaal elke twee uur opnieuw een UV-bescherming (minimaal spf30) aan.
 6. Tenminste 24 uur na de behandeling niet intensief sporten of je huid blootstellen aan warmte zoals sauna of stoombad.
 7. Wacht gedurende 3 dagen met het aanbrengen van make-up, om irritaties of ontstekingen te voorkomen. I conceal (image) mag direct aangebracht worden na de peeling.
 8. Vermijd harsen 7 dagen na de behandeling.
 9. Was het gezicht s avonds na de behandeling met koud water en gebruik een zachte cleanser.
 10. Mogelijk begint de huid lichtjes te schilferen binnen 2 tot 3 dagen na de behandeling. Dit kan verkleuring veroorzaken. Breng in dit geval extra Hydratatie aan.
 11. Drink voldoende water minimaal 1 en 2 Liter.
 12. Na de peeling kan de huid na 3 dagen licht branderig, geïrriteerd aanvoelen. Dit trekt in veel gevallen binnen 1 of 3 dagen weer weg.
 13. Vermijd iedere vorm van scrub voor minimaal 7 dagen na de behandeling en in ieder geval tot dat de huid geen tekenen van gevoeligheid meer vertoont.
 14. Blijf de huid goed hydrateren in de dagen na de peeling.

Voor gewenste resultaat dient u ten alle tijden de geadviseerde kuur af te maken.