Peeling

De behandeling die bij jou past

Elke huidtype is anders en vraagt om een unieke aanpak. Bij Numa Beauty nemen we uitgebreid de tijd om jouw huid en behoeften te bekijken en stellen samen met jou het behandelplan op.

Hydratatie peeling

Basis van Vitamine C, hyaluronzuur en fruit enzymen die verantwoordelijk zijn voor directe celvernieuwing en herstel voor de natuurlijk balans van de huid. Tevens wordt de huid sterk gehydrateerd, gekalmeerd en verstevigd. Direct zichtbaar resultaat na 1 behandeling. Indicaties: gedehydrateerde huid geïrriteerde droge huid couperose rosacea lichte vormen van acne lichte vormen van pigmentatie Resultaat Deze peel vermindert zeer effectief ongewenste roodheid. De hele huid is geëgaliseerd, versterkt en heeft een prachtige ‘glow’.

€ 89,-

Jouw afspraak

Rimpel peeling

Deze peel wordt aanbevolen als intensieve behandeling van de verouderde huid. Geschikt voor de antiverouderingsbehandeling met de bedoeling de celvernieuwing te stimuleren, de huid te hydrateren en rimpels te verwijderen.

€ 89,-

Jouw afspraak

Acne peeling

De peeling is voor de Acne Vette huid Verwijde poriën Huid in totale disbalans Resultaat gegarandeerd een grondig gereinigde huid tot in de diepere huidlagen waardoor nieuwe ontstekingen minder snel kunnen ontstaan. Het beste resultaat wordt bereikt in een kuurverband.

€125,-

Jouw afspraak

Pigment peeling

Wordt aanbevolen bij pigmentatieproblemen. Verheldert de huid en licht het pigment op. Wil je echt een pigment killer dan raden wij de Cosmelan.

€ 89,-

Jouw afspraak

Rosacea peeling

Deze peeling is bedoeld om de huid rustiger te maken en wordt toegepast bij en rosacea huid.

€ 89,-

Jouw afspraak

Zwangerschaps peeling

Deze behandeling – zonder zuren – brengt de huid terug in balans en herstelt en vernieuwt de huid. Tegelijkertijd worden de aanwezige stamcellen van de huid weer opgeladen die verantwoordelijk zijn voor een jonge stralende en gezonde huid. Geschikt voor: huid in hormonale disbalans inflammatoire huidproblemen, gedehydrateerde huid, zwangere vrouwen Resultaat vermindert doelgericht roodheid en irritatie. De huid is gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan.

€ 89,-

Jouw afspraak

Voor wie zijn de peelingen geschikt?

 • Acne
 • Acnelittekens
 • Fijne lijntjes
 • Een grauwe huid
 • Grove poriën
 • Pigmentvlekken

Nazorg

 1. Om de kans op pigmentvlekken te verminderen, moet directe blootstelling aan de zon voor ten minste twee weken worden vermeden dit geldt ook voor de zonnebank.
 2. Door dehydratatie kan je huid strakgespannen en trekkerig aanvoelen.
 3. Je dient NIET aan de velletjes te zitten
 4. Breng dagelijks een UV-bescherming aan van minimaal spf30. (ongeacht het weer)
 5. Breng op zonnige dagen minimaal elke twee uur opnieuw een UV-bescherming (minimaal spf30) aan.
 6. Tenminste 24 uur na de behandeling niet intensief sporten of je huid blootstellen aan warmte zoals sauna of stoombad.
 7. Wacht gedurende 3 dagen met het aanbrengen van make-up, om irritaties of ontstekingen te voorkomen. I conceal (image) mag direct aangebracht worden na de peeling.
 8. Vermijd harsen 7 dagen na de behandeling.
 9. Was het gezicht s avonds na de behandeling met koud water en gebruik een zachte cleanser.
 10. Mogelijk begint de huid lichtjes te schilferen binnen 2 tot 3 dagen na de behandeling. Dit kan verkleuring veroorzaken. Breng in dit geval extra Hydratatie aan.
 11. Drink voldoende water minimaal 1 en 2 Liter.
 12. Na de peeling kan de huid na 3 dagen licht branderig, geïrriteerd aanvoelen. Dit trekt in veel gevallen binnen 1 of 3 dagen weer weg.
 13. Vermijd iedere vorm van scrub voor minimaal 7 dagen na de behandeling en in ieder geval tot dat de huid geen tekenen van gevoeligheid meer vertoont.
 14. Blijf de huid goed hydrateren in de dagen na de peeling.

Voor gewenste resultaat dient u ten alle tijden de geadviseerde kuur af te maken.